Ben jij ook graag creatief met strijkkralen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Je vindt hier alles op het gebied van strijkkralen zoals patronen, voorbeelden, benodigdheden, nieuwe strijkkralenproducten en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Of laat je eigen afbeelding omzetten naar een strijkkralenpatroon.



BLOG

Onderstaand vind je alle creaties en ontwerpen gemaakt van strijkkralen. Klik op de afbeelding om bij het bericht te komen. Je vindt hier een beschrijving hoe je het ontwerp zelf kunt maken en wat je hier voor nodig hebt. Via de patronen shop zijn een aantal patronen ook te koop. Sommige patronen kan je gratis downloaden!

Wintertijd

De afgelopen weken heb ik met plezier gekeken naar het RTL4-programma 'Winter vol liefde'. De verhalen en gebeurtenissen waren leuk om naar te kijken maar wat mij vooral aantrok aan het programma waren de prachtige beelden van de omgeving! De prachtige vergezichten vol met sneeuw in Zweden, de aantrekkelijke skigebieden in Oostenrijk en Zwitserland, en het bijna sprookjesachtige gebied met een dik pak sneeuw in Noorwegen. Het was heerlijk om naar te kijken en deze landen zijn zeker toegevoegd aan mijn lijstje van landen om in de toekomst te bezoeken :)!

Lees meer »

Gekleurde vogeltjes

De winter is aangebroken in Nederland. Het vriest dat het kraakt en er zijn al diverse sneeuwbuien gevallen (tot groot plezier van de kinderen). Zelf houd ik niet van de kou maar op heldere dagen wanneer de zon zich laat zien, ga ik wel naar buiten voor een winterse wandeling. En daarna weer snel naar huis met een grote kop thee bij de verwarming :).

Lees meer »

Eierdopjes Pasen

Over niet al te lange tijd is het Pasen. En wie vind het nu niet leuk om het huis leuk aan te kleden met gezellige paasspulletjes. Op Pinterest ging ik op zoek naar leuke paaspatronen om van strijkkralen leuke ontwerpen voor Pasen te maken.

Lees meer »

Sneeuwbol

Het is december 'the most wonderful time of the year'. Kerstmis is in aantocht. Zelf houd ik ervan om het in en om het huis gezellig te maken met leuke lichtjes, kerstitems en een mooie grote kerstboom.

Lees meer »

Valentijns ideeën

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Hoe leuk is het om deze dag je geliefde, (klein)kinderen, grootouders of iemand anders te verrassen met een lief kaartje of een leuk zelfgemaakt schilderijtje.

Lees meer »

Verliefde pinguïn

Een ander ontwerp welke ik heb gemaakt voor Valentijnsdag is deze schattige pinguïn. Mijn zoon houdt erg van pinguïns en voor hem heb ik dit leuke patroon van strijkkralen gemaakt. Het is een leuk ontwerp om te maken.

Lees meer »

Kuikentjes

Voor Pasen ontwierp ik deze schattige kuikentjes. Een leuke decoratie om bijvoorbeeld bij de paastak neer te zetten.

Lees meer »

Paasei

Voor als decoratie in huis met Pasen ontwierp ik dit leuk paasei. Het paasei bestaat uit twee delen die je in elkaar schuift. Zo kan het paasei blijven staan.

Lees meer »

Schattige pompoen

Op 31 oktober is het weer Halloween! In veel winkels zijn weer volop Halloween-artikelen verkrijgbaar. Spinnen, skeletten, verkleedpakjes en vooral veel pompoenen. Er worden Halloween optochten georganiseerd en kinderen gaan rond 31 oktober verkleed als mummie, heks of skelet langs de huizen om snoep op te halen (trick of treat). 

Lees meer »

Halloween spin

Op 31 oktober is het Halloween. Deze feestdag wordt vooral groots gevierd in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Maar de laatste jaren wordt er in Nederland ook steeds meer aan Halloween gedaan. Zelf vind ik het leuk om het huis rond Halloween een beetje 'spooky' te maken.

Lees meer »